Όλες οι συζητήσεις που αφορούν την Αγγλική Premier league
#254
Η ήττα με 5-1 από τη Μπάγερν Μονάχου, άνοιξε την κουβέντα για το μέλλον του Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο της Αρσεναλ και ο ίδιος, έδωσε τις απαντήσεις του σήμερα.

Αυτή, είναι η 21η χρονιά στον πάγκο των «Κανονιέρηδων» για τον Αλσατό τεχνικό και μετά το 5-1 στο Μόναχο από τη Μπάγερν, η κριτική είναι πολύ μεγάλη. Μάλιστα, αρκετοί είναι αυτοί που έχουν ανοίξει την κουβέντα για «αλλαγή σελίδας» στον πάγκο της Αρσεναλ, το προσεχές καλοκαίρι, όταν και το συμβόλαιο του Βενγκέρ, τελειώνει. Τι απαντά ο ίδιος; «Ότι και να συμβεί θα προπονώ και για άλλη μία σεζόν. Είτε είναι εδώ, είτε είναι αλλού, το σίγουρο είναι ότι θα είμαι προπονητής. Είμαι συνηθισμένος στην κριτική. Πιστεύω ότι στη ζωή είναι σημαντικό να κάνεις αυτό που νομίζεις ότι είναι σωστό και όλα τα άλλα είναι δικαιοσύνη. Είμαι σε μια δημόσια δουλειά και πρέπει να το αποδεχτώ, αλλά πρέπει να συμπεριφερθώ ανάλογα με τις αξίες μου» δηλώνει ο έμπειρος τεχνικός.

Ο Αλσατός, μίλησε και για την επόμενη μέρα, που δείχνει να τον ενδιαφέρει πολύ περισσότερο… «Αφήνουμε τον καθένα να κρίνει και πρέπει να το διαχειριστούμε αυτό. Πρέπει να επιστρέψουμε, έτσι είναι η ζωή. Ακόμα και αν φύγω, η Αρσεναλ δε θα κερδίζει κάθε παιχνίδι της στο μέλλον. Και πριν έρθω εγώ στην Αρσεναλ, δεν είναι σαν να κέρδιζε πέντε ευρωπαϊκά κύπελλα. Αυτό που είναι σημαντικό για το σύλλογο είναι να πάρει τη σωστή απόφαση για το μέλλον. Με ενδιαφέρει ο σύλλογος και το μέλλον του και είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεται σε ασφαλή χέρια. Το κύριο συναίσθημα σε όλους, είναι η απογοήτευση. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι και να δούμε τις συνέπειες που μπορεί να έχει ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα πνευματικά στον καθένα. Πρέπει να επικεντρωθούμε στα πραγματικά προβλήματα και στον τρόπο που παίζουμε, όχι στο δικό μου μέλλον» τόνισε ο Βενγκέρ.
Advertisement

Ασφαλεια απο 7€ τον μηνα / Εως 12 ατοκες δοσεις