Όλες οι συζητήσεις που αφορούν την Αγγλική Premier league
#316
Ο Γιούργκεν Κλοπ θεωρεί ότι οι πολλοί και συνεχόμενοι τραυματισμοί έπαιξαν το ρόλο τους, προκειμένου η Λίβερπουλ να μείνει πολύ πίσω στην κούρσα του τίτλου.

Στον πρώτο γύρο, η Λίβερπουλ είχε ξεκινήσει καλά τη σεζόν και έδειχνε έτοιμη να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Αυτό άλλαξε όμως στη συνέχεια, με αποτέλεσμα η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, όχι μόνο να μείνει πίσω, αλλά στόχος της να είναι πλέον η έξοδος στο Champions League. «Δεν μπορώ να πω ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα. Αλλά κοιτάξτε τους τραυματισμούς που είχαμε. Όχι πολλούς μυϊκούς, που είναι πάντα σημάδι έντασης. Δεν είναι το σημείο της σεζόν που έχουμε τη δυσκολότερη προπόνηση ή κάτι τέτοιο, οπότε είναι μεμονωμένες καταστάσεις» σχολίασε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός.

Συνεχίζοντας, ο Κλοπ ανέφερε: «Πολλά προβλήματα, υπήρξαν τραυματισμοί στα παιχνίδια. Αν συμβεί στα παιχνίδια, είναι διαφορετικό. Δεν είναι ότι γίνεται κάθε μέρα. Απλώς είναι... Η καλύτερη λέξη είναι η ατυχία. Ο αριθμός των γκολ που δεχόμαστε είναι πάρα πολύ μεγάλος. Είναι πραγματικά σπάνιο στην προσωπική ιστορία μου το ότι δεχόμαστε τόσο μεγάλο αριθμό γκολ. Δείτε τα γκολ που δεχθήκαμε αυτή τη σεζόν, δεν βγάζουν νόημα από στατιστικής πλευράς. Δεν μας έχουν εκτοπίσει πολλές ομάδες, δεν μας κάνουν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Είμαστε μια ομάδα που αμύνεται καλά, στο υψηλότερο επίπεδο που μπορεί να αμυνθεί μια ομάδα, αλλά εξακολουθούμε δεχόμαστε γκολ. Είναι κάτι που μπορούμε να περιορίσουμε» τόνισε ο τεχνικός της Λίβερπουλ.
Advertisement

Ασφαλεια απο 7€ τον μηνα / Εως 12 ατοκες δοσεις