Όλα τα θέματα της Stoiximan.gr Basket League
#1150
Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος μίλησε για την εξασφάλιση της παρουσίας της εθνικής ομάδας, στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019 που θα γίνει στην Κίνα.

Ο έμπειρος φόργουορντ, πανηγύρισε και αυτός με την ψυχή του, το νικητήριο καλάθι του Κώστα Παπανικολάου στην έδρα της Γεωργίας χθες, με το οποίο η Ελλάδα έγινε η πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα που εξασφάλισε και μαθηματικά την παρουσία της στο Mundobasket 2019. «Tο συναίσθημα ήταν πολύ έντονο για όλους και νομίζω ότι φάνηκε, ξεκάθαρα, στη λήξη του αγώνα. Είναι δεδομένο, ότι το ίδιο συναίσθημα υπήρξε και σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν μέχρι τώρα, σε αυτήν την διαδικασία που είχε πολλές ιδιαιτερότητες και που είναι άξια συγχαρητηρίων, για τις συνθήκες που δημιούργησαν από την πρώτη φάση, εξασφαλίζοντας σε μεγάλο ποσοστό το ζητούμενο» δήλωσε ο Βασιλόπουλος.

O 34χρονος παίκτης του Περιστερίου συνέχισε… «Πέρα από το βασικό στόχο που ήρθε με αυτό το πολύ καλό σερί των οκτώ νικών σε ισάριθμα παιχνίδια, όσοι ζήσαμε από μέσα αυτήν την προσπάθεια, το χαρήκαμε διπλά, γιατί πετύχαμε και ένα μεγάλο δέσιμο μεταξύ μας. Η έννοια της ομάδας σε όλα της λειτούργησε, σταθήκαμε ενωμένοι στις δυσκολίες, συμπαίκτες και τα μέλη του επιτελείου, απολαύσαμε την μεγάλη τιμή της συμμετοχής στην Εθνική, σε μια τόσο σημαντική προσπάθεια. Η αγωνιστική επιτυχία είναι αξιοσημείωτη, λόγω των ιδιαιτεροτήτων που ανέφερα, δεν ήταν μικρό πράγμα αυτό που καταφέραμε» τόνισε ο Βασιλόπουλος.
Advertisement

Ασφαλεια απο 7€ τον μηνα / Εως 12 ατοκες δοσεις