Όλα τα θέματα που αφορούν το Tennis
#192
Ποιος τη χάρη της! Και 23ο Grand Slam καριέρας και ξανά κορυφή στην παγκόσμια κατάταξη! Η Σερίνα Γουίλιαμς γεύεται ακόμη το νέκταρ της επιτυχίας της στο Australian Open!

Είναι ξεχωριστό που συνέβη κόντρα στη Βίνους!Σερίνα Γουίλιαμς
Ακόμη δεν έχει συνειδητοποιήσει η θρυλική Αμερικανδίδα την επιτυχία της στη Μελβούρνη, λίγες ώρες μετά το 6-4, 6-4 που πέτυχε επί της αδερφής της, Βίνους Γουίλιαμς.

«Ακόμα δεν το έχω αντιληφθεί... Είναι ξεχωριστό που συνέβη κόντρα στη Βίνους! Από κάτι τέτοιες ιστορίες δημιουργούνται οι θρύλοι. Δεν ήξερα ότι με τη νίκη θα έφτανα στο Νο1 του κόσμου. Ήταν ένα ωραίο bonus.

Είναι υπέροχο συναίσθημα το 23ο. Νιώθω ότι το κυνηγάω πολύ καιρό. Είναι τέλειο που συνέβη εδώ. Δεν σκέφτομαι πόσα μπορώ να πάρω ακόμα

Όποτε η Βίνους κέρδιζε μέσα στο τουρνουά, ένιωθα ότι είχα την υποχρέωση να κερδίζω και εγώ. Η Βίνους μου δίνει τεράστιο κίνητρο.

Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ για να είμαστε εδώ. Είμαστε ευγνώμονες για αυτό. Η μία στηρίζει την άλλη» ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια της Σερίνα Γουίλιαμς, η οποία προσφέρεται στο 3.00 για να κάνει το back to back στο French Open.
Advertisement

Ασφαλεια απο 7€ τον μηνα / Εως 12 ατοκες δοσεις