Όλα τα θέματα που αφορούν το Tennis
#257
Οριστικά ειλημμένη φαίνεται πως είναι η απόφαση του Τόνι Ναδάλ να εγκαταλείψει την προπονητική στο τέλος της εφετινής χρονιάς.

Ο Ράφαελ Ναδάλ θα είναι μαζί με τον Κάρλος Μόγια.Τόνι Ναδάλ
Κουρασμένος δηλώνει ο θείος του «Ράφα» και έτσι η μακρόχρονη και καθόλα πετυχημένη συνεργασία του με τον ανηψιό του φαίνεται πως οδεύει προς το τέλος της.

«Έχω σκεφτεί τον τελευταίο καιρό όλα αυτά και πήρα τις αποφάσεις μου, όσο σκληρές και αν ήταν. Είπα στη γυναίκα μου την απόφαση, και θα παραμείνω τεχνικός στην ακαδημία του 'Ράφα', κάτι που με ευχαριστεί πολύ. Ο Ράφαελ Ναδάλ θα είναι μαζί με τον Κάρλος Μόγια.

Όταν φύγαμε για τη Μελβούρνη δεν είχα ενημερώσει τον Ράφαελ, άλλωστε δύσκολα μπορούσα να πω αντίο σε όλους, παρόλο που ήξερα ότι ήταν η τελευταία φορά μου εκεί. Είπα αντίο στον οδηγό, το άτομο που πάντα μας πρόσεχε, όπως και στον διευθυντή του τουρνουά.

Έχω σκεφτεί σε βάθος χρόνου. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνει αυτή η απόφαση πραγματικότητα. Ξέρω πόσο χρονών είμαι, όλα αυτά τα χρόνια έχω ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο, ωστόσο η ένταση και το άγχος δε μου αρμόζουν πια. Τώρα είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος γιατί δουλεύω στην ακαδημία» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Τόνι Ναδάλ.
Advertisement

Ασφαλεια απο 7€ τον μηνα / Εως 12 ατοκες δοσεις