Όλα τα θέματα που αφορούν το Tennis
Από George arv
#965
Μπορεί πρόσφατα να παραδέχτηκε ότι δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, αλλά ο Ράφαελ Ναδάλ ξεκινάει στο ΑTP World Tour Finals αντιμετωπίζοντας τον Νταβίντ Γκοφέν.

Ο Ισπανός παραδέχτηκε με δηλώσεις του πριν λίγες μέρες, ότι δεν είναι και στην καλύτερη του κατάσταση λόγω ενός τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί και πάλι, ωστόσο θα προσπαθήσει να διεκδικήσει ότι του αναλογεί.

Ο Ναδάλ είναι μεγάλος μαχητής, κάτι που έχει αποδείξει όλα τα προηγούμενα χρόνια, αλλά κανείς δε μπορεί να προβλέψει την εικόνα του σήμερα, γνωρίζοντας ότι δεν είναι στο 100%.

Όσον αφορά τον Νταβίντ Γκοφέν, η παρουσία του και μόνο, στο ATP World Tour Finals, είναι μια επιτυχία. Η συγκυρία που τον θέλει να αντιμετωπίζει έναν ανέτοιμο Ναδάλ λόγω τραυματισμού, ίσως να αυξάνει και τις πιθανότητες για νίκη του, με την επικράτησή του απόψε.

O Γάλλος έχει αντιμετωπίσει δύο φορές φέτος στο χώμα τον Ναδάλ, χάνοντας και στα δύο παιχνίδια, αλλά το γήπεδο είναι διαφορετικό σήμερα και θέλει να το εκμεταλλευτεί. Το ενδεχόμενο να κερδίσει ο Γκοφέν το πρώτο σετ του αγώνα.
Advertisement

Ασφαλεια απο 7€ τον μηνα / Εως 12 ατοκες δοσεις