Όλα τα θέματα στην δεύτερη την τάξη Ευρωπαϊκή διοργάνωση ποδοσφαίρου
#1147
Ο Ολυμπιακός κινείται σε ρυθμούς Μπέτις και πλέον μετράει αντίστροφα για το αυριανό παιχνίδι.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με τη Ρεάλ Μπέτις, σημείωσε ότι όλα είναι πιθανά, όταν κάποιος ονειρεύεται.

«Πιστεύω πως το παιχνίδι θα είναι ισορροπημένο, όμως έχουμε εμπειρία από τέτοιες αναμετρήσεις και θα τα πάμε καλά. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Σίγουρα ο αντίπαλος είναι ομάδα με μεγάλη ποιότητα. Δίχως αμφιβολία θα πρέπει να βγούμε για τη νίκη. Σημαντικό είναι το ποιος θα έχει τον έλεγχο. Η Μπέτις θα είναι επικίνδυνη και είναι γρήγορη ομάδα με πολύ ποιοτικούς παίκτες αλλά και έμπειρους. Έχουν κάνει και πολύ ποιοτικές μεταγραφές. Εμείς παίζουμε στην έδρα μας που παίρνουμε δύναμη από τον κόσμο μας και επίσης έχουμε ποιότητα. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη. Η ομάδα που θα κερδίσει, θα έχει όφελος και ψυχολογικά εκτός από βαθμολογικά. Η ομάδα που θα έχει υπομονή όταν δεν έχει την μπάλα θα είναι αυτή που θα κερδίσει. Παίζουμε στην έδρα μας και πιστεύω αυτό θα κάνει τη διαφορά», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

«Σπουδαίες αλλαγές δεν θα δείτε, αλλά θα υπάρχουν μικρές αλλαγές, πρέπει να περιμένετε μέχρι αύριο για να δείτε. Στο σύστημά μας δεν θα δείτε κάποια αλλαγή. Έχουμε μια φιλοσοφία και θα μείνουμε πιστοί σε αυτή. Θα δείτε αλλαγές παικτών, αλλά όχι σχηματισμού. Τα όνειρα χτίζονται βήμα, βήμα, πιστεύω πως όλα είναι δυνατά.. Δεν ήμαστε φαβορί. Υπάρχουν πιο δυνατές ομάδες από εμάς. Εμείς θα ονειρευόμαστε, αλλά πρώτα πρέπει να περάσουμε τους ομίλους. Να σας θυμίσω πως η Ελλάδα πήρε το Euro το 2004 και η Πορτογαλία το 2016. Κανείς δεν το πίστευε τότε, αλλά τα κατάφεραν», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Εικόνα
Advertisement

Ασφαλεια απο 7€ τον μηνα / Εως 12 ατοκες δοσεις