Όλες οι συζητήσεις για την κορυφαία Μπασκετική διοργάνωση
Από George arv
#361
Αφού έκανε το break στο Game 4 της σειράς, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Εφές Αναντολού στο παιχνίδι που θα στείλει έναν από τους δύο στο Final Four.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου μετά από δύο άσχημες εμφανίσεις στο δεύτερο και το τρίτο παιχνίδι, στο τέταρτο, έβγαλε χαρακτήρα και τη γνωστή της νοοτροπία που τη θέλει να αντιδράει, όταν είναι με την πλάτη στον τοίχο. Πλέον, έφερε τη σειρά εκεί που ήθελε και η νίκη της απόψε, στο κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Βασίλης Σπανούλης, έδειξε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, ότι έχει αναλάβει και πάλι του ηγέτη των «ερυθρόλευκων», ωστόσο ο σημερινός αγώνας είναι διαφορετικός από τους προηγούμενους.
Η Εφές Αναντολού, από την πλευρά της, έχασε μεγάλη ευκαιρία να τελειώσει τη σειρά στην έδρα της και να είναι αυτή που θα πάρει από την Παρασκευή το εισιτήριο για το Final Four που γίνεται στην έδρα της. Απόψε, καλείται να ξεπεράσει τον εαυτό της και η επικράτησή της.
Οι Τούρκοι έβγαλαν τα περισσότερα από τα θετικά τους στοιχεία στο δεύτερο και στο τρίτο παιχνίδι της σειράς, όταν νίκησαν και έκαναν το «break» στο Σ.Ε.Φ. Κάτι ανάλογο θέλουν να κάνουν και σήμερα, γνωρίζοντας βέβαια, ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο.
Advertisement

Ασφαλεια απο 7€ τον μηνα / Εως 12 ατοκες δοσεις