Όλες οι συζητήσεις για την κορυφαία Μπασκετική διοργάνωση
#1637
Ο Ρικ Πιτίνο επέστρεψε στον Παναθηναϊκό, υπογράφοντας συμβόλαιο διετούς διάρκειας και όπως τόνισε, ο σεβασμός που του δίνεται, αποτελεί το μεγάλο του κίνητρο.

Ο hall of famer προπονητής, επέστρεψε στους «Πράσινους» λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του κι έχοντας αναλάβει και την Εθνική Ομάδα, για το Προολυμπιακό Τουρνουά, δεν έκρυψε την ικανοποίηση του. «Αυτό που είναι συναρπαστικό για εμένα και δεν το περίμενα, είναι πως αυτή η εμπειρία, θα μου κάνει καλό και για την Εθνική Ομάδα. Ανησυχούσα πως δεν θα έβλεπα αρκετά τους παίκτες μου. Είμαι προπονητής του Παναθηναϊκού με υψηλούς στόχους και μετά μπορώ να φτιάξω την Εθνική Ομάδα» δήλωσε ο Πιτίνο, την ώρα που η κατάκτηση της Euroleague από τη Μπαρτσελόνα, .

Είμαι ευγνώμων με την πίστη που μου έχουν δείξειΡικ Πιτίνο
Όσο για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό; «Η επιθυμία μου ξεκίνησε λόγω των παικτών. Έφυγα, αλλά κράτησα επαφή με όλους. Δεν πληρώνομαι όσο κάποιοι άλλοι προπονητές της Euroleague, αλλά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μου δίνει κάτι που είναι πιο σημαντικό από τα χρήματα στην ηλικία μου. Μου δίνει σεβασμό και έλεγχο. Στα 67 μου, ο σεβασμός είναι ό,τι πιο σημαντικό στην προπονητική ζωή μου. Είμαι ευγνώμων με την πίστη που μου έχει δείξει» ήταν τα λόγια του Αμερικανού.
Advertisement

Ασφαλεια απο 7€ τον μηνα / Εως 12 ατοκες δοσεις