Όλες οι συζητήσεις για το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου
#140
Ο Παού Γκασόλ δε σκέφτεται την απόσυρσή του από την εθνική Ισπανίας, κάτι που έκαναν με τις δικές τους εθνικές ομάδες, ο Πάρκερ και ο Τζινόμπιλι.

Μπορεί να έχει κλείσει τα 36 και να οδεύει στα 37, αλλά ο σπουδαίος Ισπανός θα ήθελε να δώσει το «παρών» και στο φετινό Ευρωμπάσκετ. Βέβαια, τη δεδομένη χρονική στιγμή, δε μπορεί να υποσχεθεί την παρουσία του, αλλά εξέφρασε τη θέση του, καθώς θέλει να βοηθήσει την πατρίδα του. «Υπάρχει το Ευρωμπάσκετ αυτό το καλοκαίρι. Δεν έχω πάρει απόφαση να αποσυρθώ από την εθνική, όπως έκανε ο Τόνι Πάρκερ ή ο Μανού Τζινόμπιλι. Δεν νιώθω έτσι. Μόλις η σεζόν τελειώσει θα δω πώς θα είμαι. Πρόθεσή μου είναι να παίξω, αν είμαι καλά» δήλωσε ο Γκασόλ.

Ο Γκασόλ έχει ζήσει πολύ μεγάλες στιγμές με την εθνική ομάδα της Ισπανίας και θα ήθελε να έχει ανάλογες στιγμές και στο ερχόμενο Ευρωμπάσκετ, ωστόσο δίνει μεγάλη σημασία και στην κατάσταση την οποία θα βρίσκεται. «Μου αρέσει πολύ να παίζω για την εθνική, γι' αυτό και αγωνίζομαι σε κάθε τουρνουά τα τελευταία χρόνια. Σε αυτό το σημείο της καριέρας μου σκέφτεται διαφορετικά κάποια πράγματα ο εγκέφαλός μου» δήλωσε ο 36χρονος.
Advertisement

Ασφαλεια απο 7€ τον μηνα / Εως 12 ατοκες δοσεις