Όλες οι συζητήσεις για το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου
#256
Με το All Star Game του ΝΒΑ να πλησιάζει όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος θέλει να φτάσει τον κορυφαίο Έλληνα μπασκετμπολίστα.

Ο αγαπημένος Γιάννης όλων των Ελλήνων, δεν κρύβει ότι η αναγνώριση που παίρνει ακόμα και από ανθρώπους όπως ο Νίκος Γκάλης, τον κάνουν να θέλει να γίνει ακόμα καλύτερος. «Νιώθω υπέροχα. Τον κάλεσα το καλοκαίρι να κάνουμε το «Antetokounbros», μακάρι να έρθει το επόμενο καλοκαίρι. Είναι ο Θεός του ελληνικού μπάσκετ. Μακάρι να δουλέψω σκληρά και να φτάσω κι εγώ μια μέρα, να με βλέπουν οι Έλληνες και μένα, σαν τον Νίκο Γκάλη. Μακάρι να γίνω ο επόμενος Νίκος Γκάλης. Δεν έχω βρεθεί μαζί του, θα ήθελα πολύ να μιλήσω μαζί του, έστω και για δέκα λεπτά, να πάρω τις συμβουλές του» δήλωσε ο Αντετοκούνμπο.

Το τι σημαίνει ο Αντετοκούνμπο για τη χώρα, όταν είχε κάνει ιδιαίτερη αναφορά ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, κατά την επίσκεψη του στην Ελλάδα. «Δεν είναι πολλοί οι διάσημοι άνθρωποι που μπορούν να πουν κάτι για μένα και να πω «Ουάου!». Εντάξει όμως, το να μιλάει ο Μπαράκ Ομπάμα στην Ελλάδα και να λέει σε όλους τους Έλληνες ότι μπορούν να με βλέπουν σαν παράδειγμα, τι να πω… Μόλις το άκουσα αυτό, είπα στον εαυτό μου ότι πρέπει να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά. Τώρα, το λέει ο πρόεδρος των ΗΠΑ σε όλη την Ελλάδα, δηλαδή πρέπει να είμαι παράδειγμα» σχολίασε ο ίδιος ο Γιάννης
Advertisement

Ασφαλεια απο 7€ τον μηνα / Εως 12 ατοκες δοσεις