Τα πάντα για τον μαγικό κόσμο της Φόρμουλα 1
Άβαταρ μέλους
Από sport365
#1364
Η Mercedes είναι, και στο φετινό πρωτάθλημα, εντυπωσιακή, χωρίς να έχει αντίπαλο, μέχρι στιγμής, στα Grand Prix της Φόρμουλα 1.

Είναι μία κατάσταση που, σίγουρα, δεν αρέσει στους αντιπάλους των «ασημένιων βελών», με τον Σεμπάστιαν Φέτελ να το εκφράζει ξεκάθαρα.

«Είναι βαρετό, έτσι; Τόσο βαρετό. Δεν είναι οι τέσσερις αγώνες, είναι τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια, λίγο πολύ. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο. Πρέπει να δουλέψουμε καλύτερα. Πιέζουμε όσο περισσότερο μπορούμε.

Πρέπει όμως να σεβαστούμε το γεγονός ότι αυτό που κάνουν το κάνουν απίστευτα καλά και τα αυτοκίνητά τους είναι πάντα εκεί που πρέπει. Είμαι αισιόδοξος όμως. Πιστεύω σε αυτήν την ομάδα και ξέρω ότι μπορούμε να βελτιωθούμε. Νομίζω έχουμε και ένα καλό αυτοκίνητο.

Δεν έχουμε καταφέρει ακόμη να το βάλουμε εκεί που του ανήκει, οπότε είναι δύσκολο να έχουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου, όμως είμαι σίγουρος ότι όλο αυτό θα έρθει στη θέση του.

Είναι σαν τον κύβο του Ρούμπικ. Πρέπει απλά να τον λύσουμε. Έχουμε πραγματικά έξυπνους ανθρώπους που μπορούν να λύσουν έναν κύβο του Ρούμπικ σε μερικά λεπτά.

Έχουμε έξυπνους ανθρώπους, αλλά πρέπει να λύσουμε έναν τεράστιο κύβο, αυτό είναι το θέμα», τόνισε ο Γερμανός οδηγός.
Advertisement

Ασφαλεια απο 7€ τον μηνα / Εως 12 ατοκες δοσεις