Όλα τα θέματα για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό
#317
O Μάβερικ Βινιάλες ετοιμάζεται για το Grand Prix των ΗΠΑ τονίζοντας ότι η συγκεκριμένη πίστα ταιριάζει πολύ στο στυλ του.

Ο Βινιάλες έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας τόσο στην πρεμιέρα στο Κατάρ, όσο και στη δεύτερη κούρσα στην Αργεντινή. Το ίδιο θέλει να κάνει και τώρα, στην πίστα του Οστιν του Τέξας, κάτι που αν το καταφέρει θα έχει θέσει από νωρίς βάσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. «Αυτή η πίστα ταιριάζει στο στιλ μου και είμαι βέβαιος ότι η Yamaha θα είναι ανταγωνιστική εδώ. Είμαστε σε καλό επίπεδο κι αν δώσουμε το 100% θα παλέψουμε για τη νίκη. Πρέπει να κάνω έναν έξυπνο αγώνα, καθώς πρέπει να διαχειριστούμε σωστά τα ελαστικά για τα τελευταία στάδια του αγώνα» σχολίασε ο Ισπανός αναβάτης, που προσφέρεται στο 3.00 για την κατάκτηση του Grand Prix των ΗΠΑ.

Ο οδηγός της Yamaha,μίλησε και για τη δική του κατάσταση τη δεδομένη χρονική στιγμή. «Νιώθω δυνατός πάνω στη μοτοσικλέτα. Οπωσδήποτε πρέπει να βελτιωθώ, αλλά αυτή είναι μια πίστα στην οποία σίγουρα μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, το πρώτο μας για το 2017. Τα προβλήματα στην επιτάχυνση με κάνουν να παίρνω πολλά ρίσκα στα φρένα. Αλλάξαμε το στήσιμο από το Κατάρ στην Αργεντινή. Και αυτό άλλαξε την αίσθησή μας όταν ψάχνουμε το όριο» ανέφερε ο Βινιάλες.
Advertisement

Ασφαλεια απο 7€ τον μηνα / Εως 12 ατοκες δοσεις