Όλες οι συζητήσεις για το πάμε στοίχημα και τον Τζόγο
Από betcatalog
#1768
Γκλαντμπαχ — Λεβερκουζεν προγνωστικα Μπουντεσλίγκα: Αναμέτρηση με ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο, δεν είναι λίγο η συμμετοχή στο Champions League. Περιμένω να τα δώσουν όλα για την νίκη, διαθέτουν εξαιρετικές επιθετικές γραμμές και ένα τέρμα μπορεί να δώσει ρυθμό στην μονομαχία. Θα ποντάρω στα πολλά γκολ, το over 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,55 στις εταιριες στοιχηματος, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Φραιμπουργκ — Βερντερ Βρεμης προγνωστικα Bundesliga: Σημαντική αναμέτρηση για τους δύο συλλόγους, που χρειάζονται τους βαθμούς της νίκης. Θα ρισκάρω και θα ποντάρω στην αναγκαιότητα της Βέρντερ, που εκτός έδρας είναι καλύτερη. Είναι από τις τελευταίες ευκαιρίες της, η διπλή ευκαιρία Χ2 είναι σε απόδοση 1,72 στις εταιριες στοιχηματος

Βολφσμπουργκ — Ντορτμουντ προγνωστικα Μπουντεσλίγκα: Δύσκολη έξοδος για τους Κίτρινους, δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος οι Λύκοι. Παρόλα αυτά θα ποντάρω στην καλύτερη ομάδα, στην φόρμα του επιθετικού Χάαλαντ και θα ρισκάρω με το διπλό, το οποίο μας δίνεται σε απόδοση 1,85 στις εταιριες στοιχηματος, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)
Advertisement

Ασφαλεια απο 7€ τον μηνα / Εως 12 ατοκες δοσεις