Όλες οι συζητήσεις για το πάμε στοίχημα και τον Τζόγο
#1772
Σαλκε — Βερντερ Βρεμης προγνωστικα Bundesliga: Χωρίς φόρμα η μία ομάδα, με ισχυρό κίνητρο η άλλη. Θα ακολουθήσω το κίνητρο της Βέρντερ Βρέμης και θα ποντάρω τουλάχιστον να μην χάσει, η διπλή ευκαιρία Χ2 μας δίνεται σε απόδοση 1,55 στις στοιχηματικες πλατφόρμες, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)
Σαλκε — Βερντερ Βρεμης προγνωστικα @@ X2 σε απόδοση 1,55

Μαιντζ — Χοφενχαιμ προγνωστικα Bundesliga: Δεν εμπιστεύομαι καμία από τις δύο ομάδες και παρότι έχουν βαθμολογικό κίνητρο, θα μείνω μακριά από το τελικό αποτέλεσμα. Θα πάω με τα πολλά γκολ, αφού σκοράρουν και δέχονται εύκολα το γκολ, επίσης, η προϊστορία ευνοεί τα μεγάλα σκορ. Το over 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,55 στις στοιχηματικες πλατφόρμες
Μαιντζ — Χοφενχαιμ προγνωστικα @@ Over 2,5 σε απόδοση 1,55

Βολφσμπουργκ — Αιντραχτ προγνωστικα Bundesliga: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, με κίνητρο και από τους δύο συλλόγους. Η γηπεδούχος έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη, θα ποντάρω όμως στα πολλά γκολ, διότι κάνουν μεγάλα σκορ, έχοντας αρκετά ευάλωτες αμυντικές γραμμές, το over 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,68 στις στοιχηματικες πλατφόρμες, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)
Βολφσμπουργκ — Αιντραχτ προγνωστικα @@ Over 2,5 σε απόδοση 1,68
Advertisement

Ασφαλεια απο 7€ τον μηνα / Εως 12 ατοκες δοσεις