Όλες οι συζητήσεις για το πάμε στοίχημα και τον Τζόγο
#1983
Ολλανδια - Τουρκια προγνωστικα προκριματικων World Cup: Η Ολλανδία ήταν πολύ ισχυρή με το Μαυροβούνιο το Σάββατο, αλλά αυτό θα είναι ένα πολύ πιο δύσκολο τεστ για την ομάδα του Φαν Γκαλ. Η Τουρκία απογοητεύτηκε στο Euro 2020, αλλά αποδείχθηκε ότι είναι μια πολύ δυνατή ομάδα σε αυτό το επίπεδο και αναμένουμε από τις δύο ομάδες να μοιραστούν τις εντυπώσεις την Τρίτη. Περιμένω επιθετικό ματς, όπου θα έχει γκολ και ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες, θα ποντάρω στα γκολ, με το over 2,5 να μας προσφέρεται 1,60 στις στοιχηματικές πλατφόρμες στην Ελλάδα.

Αυστρια - Σκωτια προγνωστικα προκριματικων World Cup: Ποτέ η Σκωτία δεν είχε ιδέες και λίγη ψυχραιμία κατά τα δύο πρώτα παιχνίδια της σε αυτή τη διεθνή περίοδο, οπότε θα μπορούσε να ξεπεραστεί από την Αυστρία που - παρά τους τραυματισμούς - έχει αρκετές αξιόπιστες επιλογές στην επίθεση. Αναμένω ένα ανοικτό ματς με γκολ και φάσεις, το γκολ γκολ μας προσφέρεται σε απόδοση 2,00 στις νόμιμες αδειοδοτημένες στοιχηματικές.

Ιρλανδια - Σερβια προγνωστικα προκριματικων World Cup: Η Ιρλανδία δεν έχει προκριθεί σε Παγκόσμιο Κύπελλο από το 2002 και είναι δύσκολο να τις φανταστώ να προχωρούν σε αυτό τον όμιλο. Η Σερβία έχει σκοράρει 11 φορές στους τέσσερις αγώνες της στον όμιλο για να φτάσει στην κορυφή και αναμένουμε από τους φιλοξενούμενους να βάλουν άλλους τρεις βαθμούς στο ταμπλό σήμερα. Το διπλό είναι σε απόδοση 2,20 στις σελίδες στοιχήματος.
Advertisement

Ασφαλεια απο 7€ τον μηνα / Εως 12 ατοκες δοσεις