Ενότητα με νέα, ειδήσεις και αναρτήσεις για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό
#849
Μιλώντας στην κάμερα κάμερα της NOVA, ο διεθνής γκαρντ δήλωσε αρχικά για το ματς με την Μπάμπεργκ: «Μπήκαμε πολύ αποφασισμένα. Θέλαμε να αντιδράσουμε μετά το κακό αποτέλεσμα στην Βαρκελώνη. Ένα κακό διάστημα είχαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο και θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη διαφορά από τους 10 πόντους στο τέλος».

Στη συνέχεια τόνισε: «Σίγουρα, πληγώθηκε ο εγωισμός μας και θέλαμε να αντιδράσουμε. Η φετινή χρονιά είναι πολύ ιδιαίτερη. Είναι ιδιαίτερη η φετινή χρονιά για τον Παναθηναϊκό, βλέπετε ότι καταρρέει ο Ερασιτέχνης, το ποδόσφαιρο χαροπαλεύει, οπότε η ομάδα μπάσκετ νιώθουμε ότι έχει μεγάλη ευθύνη και καθήκον να κρατήσει ψηλά τη σημαία του συλλόγου. Αυτό δε σημαίνει ότι έχουμε άγχος γιατί είμαστε συνηθισμένοι και δεν χαμπαριάζουμε στα δύσκολα. Έχουμε έναν άνθρωπο που τα σκάει χοντρά για να παίζουμε εμείς το μπάσκετ και να δίνουμε χαρά στον κόσμο, επομένως είμαστε υποχρεωμένοι να ανταποκρινόμαστε κάθε βράδυ στο υψηλότερο επίπεδο».

Σχετικά με το αν ο ρόλος του είναι πιο μεγάλος και στα αποδυτήρια, δήλωσε: «Δεν είμαι ο άνθρωπος των πρωτοβουλιών. Αν μου ζητηθεί να πω κάτι παραπάνω, θα το κάνω. Η δουλειά μου είναι να ανταποκρίνομαι όσο το δυνατόν καλύτερα σε αυτά που ζητάνε. Προς το παρόν, δεν μου έχει ζητηθεί να κάνω να παίζω κάποιο ιδιαίτερο ρόλοΑν χρειαστεί να πω μία κουβέντα, ίσως την πω είτε είναι στη δικαιοδοσία μου είτε όχι».
Advertisement

Ασφαλεια απο 7€ τον μηνα / Εως 12 ατοκες δοσεις