Ενότητα με ειδήσεις, νέα και αναρτήσεις για την ΑΕΚ στο μπάσκετ
#785
Η Ένωση ρίχνεται σήμερα στη «μάχη» της Ευρώπης και ψάχνει μία πρεμιέρα με το δεξί, θέλοντας να εκμεταλλευτεί την έδρα της.

«Έχουμε την ευτυχία να παίζουμε τα πρώτα παιχνίδια μας στην έδρα μας. Η Εστουδιάντες είναι πολύ καλή ομάδα και θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και άκρως απαιτητικό. Ξέρουμε τις δυσκολίες του και πάντα οι πρεμιέρες κρύβουν κινδύνους. Γι΄ αυτό και πρέπει να προσέξουμε εμείς για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Έχουμε ομάδα με βάθος πάγκου και κάθε παίκτης μπορεί να προσφέρει και κάτι διαφορετικό στην ομάδα. Έχουμε παίκτες που μπορούν να σκοράρουν με κάθε τρόπο, αλλά και να παίξουν πολύ καλή άμυνα. Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, γιατί η σεζόν είναι μεγάλη και πολύ απαιτητική», ανέφερε αρχικά στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε ο Μάικ Γκριν.

«Δεν νομίζω ότι αλλάζουν πολλά πράγματα. Κάποιοι θα χρειαστεί να παίξουν περισσότερο. Ο Μωραϊτης και ο Ξανθόπουλος δίνουν πολλές λύσεις στην ομάδα και πιστεύω πως θα είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο και απέναντι στην Εστουδιάντες. Ο Ξανθόπουλος είναι εξαιρετικός γκαρντ και βοηθά την ομάδα ώστε να βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση αγωνιστικά. Μας δίνει την ώθηση που χρειάζεται, όπως και ο Μωραϊτης που είναι νέος και εκρηκτικός. Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε, έχοντας ως στόχο να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Θέλουμε να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Τους χρειαζόμαστε σε ένα τόσο δύσκολο αγώνα και ξέρουμε πως θα μας βοηθάει από το πρώτο δευτερόλεπτo», κατέληξε.
Advertisement

Ασφαλεια απο 7€ τον μηνα / Εως 12 ατοκες δοσεις