Όλα τα θέματα για τα υπόλοιπα αθλήματα
#1010
Αυτά τα αθλήματα μπορούν να παιχτούν οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή, αρκεί πάντα να υπάρχει ο κατάλληλος εξοπλισμός και το κατάλληλο μέρος. Κάποιες φόρες φαίνεται αστείο οι άνθρωποι να αγωνίζονται σε αυτά τα παράξενα αθλήματα. Αν παρακολουθήσετε πώς παίζονται μερικά από αυτά τα παιχνίδια, θα αναρωτηθείτε πώς πληρώνονται πραγματικά. Εάν θέλετε να δοκιμάσετε αυτά τα παιχνίδια απλά ανατρέξτε στον τρόπο αναπαραγωγής τους και ακολουθήστε τους κανόνες. Βέβαια στην Ελλάδα, είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν άλλοι άνθρωποι που μπορούν να δοκιμάσουν σε αυτά, αλλά στο εξωτερικό, πολλοί δοκιμάζουν την τύχη τους.

10. Υποβρύχιο χόκεϋ
Όλοι έχουμε ακούσει για το παιχνίδι Χόκεϊ. Παίζεται σε ένα στρώμα πάγου, όπου οι παίκτες προσπαθούν με το μπαστούνι να σκοράρουν στο αντίπαλο τέρμα. Αυτό το παιχνίδι είναι υποβρύχιο και παίζεται με τον ίδιο τρόπο, αλλά πρέπει να παίξετε κάτω από το νερό και να κρατήσετε το Puck μακριά από όλους τους άλλους κολυμβητές. Η παραμονή κάτω από το νερό είναι αρκετά δύσκολη, η διατήρηση, όμως ενός μικρού αντικειμένου μακριά από άλλους πρόκειται να το κάνει πολύ πιο δύσκολο για σας.

9. Bossaball
Το πιο αληθινό ακροβατικό παιχνίδι – Μοιάζει με βόλεϊ και σχεδόν παίζεται το ίδιο. Δημιουργήθηκε αρχικά στην Ισπανία. Έχει εξελιχθεί, όμως σε άλλα μέρη και βρίσκεται σε αίσθηση τα τελευταία χρόνια. Πρέπει να παίζετε με ένα τραμπολίνο. Οι κανόνες είναι όλοι οι ίδιοι αλλά το άλμα είναι πολύ ευκολότερη. Μπορείτε να κλωτσήσετε την μπάλα ή να την χτυπήσετε με τα χέρια. Παίζεται με τρεις έως πέντε παίκτες σε κάθε ομάδα και αν η μπάλα αγγίζει το πάτωμα η άλλη ομάδα κερδίζει τον πόντο. Θα χρειαστείτε πολλή ενέργεια για να παίξετε αυτό το παιχνίδι και είναι πραγματικά διασκεδαστικό να το παρακολουθήσετε από τις κερκίδες, ίσως το πιο θεαματικότερο από τα παράξενα αθλήματα.

8. Μεταφορά Συζύγου
Άλλο ένα εξωφρενικό άθλημα, από τα πιο παράξενα αθλήματα – Ξεκίνησε στη Φινλανδία αλλά παίζεται και σε άλλες χώρες στον κόσμο. Οι άνδρες μεταφέρουν τις συζύγους τους κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος όσο πιο γρήγορα μπορούν. Αν το ζευγάρι κερδίσει, ο σύζυγος κερδίζει το βάρος της συζύγου του σε μπύρα. Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ παράξενο, επειδή πολλοί σύζυγοι θα θέλουν να ενταχθούν ώστε να μπορούν να κερδίσουν μπύρα.

7. Σέρφινγκ σκυλιών
Εσείς και το σκυλί σας θα πάρετε μια σανίδα του surf και θα ανέβετε στα κύματα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εκπαιδεύσετε το σκυλί σας να παραμείνει στην σανίδα καθώς περνάτε από τα κύματα. Ναι ακούγεται απλό, αλλά αν το σκυλί σας χάνει την ισορροπία του, και πέσει τότε θα χάσετε. Το βραβείο είναι για το σκύλο σας και όχι για εσάς.

6. Polo σε μία ρόδα
Όλοι γνωρίζουμε το παιχνίδι του πόλο όπου παίζεται και με ένα άλογο, το συγκεκριμένο παίζετε με ένα ποδήλατο με μία ρόδα. Ναι ακούγεται επικίνδυνο και μπορεί να είναι μερικές φορές. Παίζετε ακριβώς όπως το πόλο αλόγου, αλλά πρέπει να διατηρήσετε την ισορροπία σας χωρίς να πέσετε. Εάν βρίσκεστε σε κακή διάθεση, θα αγαπήσετε αυτό το παιχνίδι επειδή θα σας κάνει να χαμογελάσετε και πιθανότατα θα αρχίσετε να γελάτε εξαιτίας των μορφασμών που θα κάνουν οι παίκτες όταν αρχίσουν να ταλαντεύονται.

5. Caber Toss
Το caber toss είναι ένα παραδοσιακό Σκωτσέζικο άθλημα, όπου οι αθλητές πετούν ένα μακρύ κωνικό ξύλο, όσο πιο μακριά μπορούν. Το κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού δεν είναι πραγματικά ότι πρέπει να ρίξουν το αντικείμενο πιο πέρα από τα υπόλοιπα, αλλά ο αγωνιζόμενος χρειάζεται απλά να προσγειώσει μπροστά του, την κορυφή του cabor, αφού γίνει ένα πλήρες γύρισμα στον αέρα και προσγειωθεί κάτω. Σε αυτό το άθλημα θα δείτε ότι είναι άνδρες που ρίχνουν ένα κούτσουρο και φοράνε φούστες.

4. Πυγμαχία σκακιού
Ο τίτλος εξηγεί πολλά για το άθλημα. Παίζετε σκάκι και πυγμαχία σε πέντε γύρους πυγμαχίας και στη συνέχεια έξι γύρους σκακιού.Οι αγωνιζόμενοι θα ξεκινήσουν με ένα παιχνίδι σκακιού και επίσης θα τελειώσουν επίσης με ένα παιχνίδι σκακιού, με εναλλαγή των δύο αθλημάτων. Παίζετε τρία λεπτά ανά γύρο, είτε πρόκειται για σκάκι είτε για πυγμαχία. Θα είστε σε θέση να βγάλετε τον αντίπαλό σας νοκ άουτ, χωρίς τον χτυπήσετε καθόλου.

3. Cheese Rolling
Αυτό το άθλημα υπάρχει εδώ και πάνω από διακόσια χρόνια στην Αγγλία και εξακολουθεί να παίζεται εκεί σήμερα. Κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια των εορταστικών αργιών οι άνθρωποι συγκεντρώνονται στην κορυφή του λόφου Coopers για ένα παιχνίδι που είναι πολύ συναρπαστικό. Ο λόφος είναι πολύ απότομος, στην κορυφή ένας δικαστής θα κυλήσει ένα κεφάλι από τυρί, μόλις ξεκινήσει το τυρί, καθένας μπορεί να το κυνηγήσει, οι περισσότεροι θα γλιστρήσουν και θα πέσουν. Όποιος κερδίσει το παιχνίδι, παίρνει στο σπίτι του, ολόκληρο το τυρί, αλλά στο σώμα του θα έχει μώλωπες και σημάδια όταν έπεσε ενώ προσπαθούσε να κυνηγήσει το τυρί.

2. Tυφλό ποδόσφαιρο
Αυτό έγινε για τα άτομα με ειδικές ανάγκες έτσι ώστε να συμμετέχουν σε ένα διασκεδαστικό άθλημα, όπως και πολλοί άλλοι άνθρωποι. Η κύρια διαφορά μεταξύ αυτού του παιχνιδιού ποδοσφαίρου είναι ότι η μπάλα γι ‘αυτό είναι γεμάτη με μάρμαρο ή βότσαλα αντί για αέρα. Αυτό είναι έτσι ώστε το άτομο να μπορεί να ακούσει την μπάλα και να γνωρίζει πού βρίσκεται, καθώς δεν είναι σε θέση να δει. Οι μόνοι που μπορούν να το δουν είναι οι τερματοφύλακες.

1. Ferret Legging
Αυτός είναι μακράν το πιο περίεργο από τα παράξενα αθλήματα που δημιουργήθηκε ποτέ. Το παιχνίδι παίζεται με τις αθλητές να βάζουν στο παντελόνι τους ένα Κουνάβι, ενώ το παντελόνι είναι δεμένο στους αστραγάλους, για να μην μπορεί να διαφύγει το κουνάβι. Όποιος κρατήσει περισσότερο το κουνάβι μέσα στο παντελόνι του είναι ο νικητής. Ο Reg Mellor έχει το παγκόσμιο ρεκόρ για αυτό το άθλημα από τότε που κράτησε το κουνάβι στο παντελόνι του για πέντε ώρες και τριάντα λεπτά το 1981. Το άθλημα αυτό είναι δημοφιλές μεταξύ των ανθρακωρύχων στο Γιορκσάιρ της Αγγλίας.
Advertisement

Ασφαλεια απο 7€ τον μηνα / Εως 12 ατοκες δοσεις