Όλες οι συζητήσεις για την κορυφαία Μπασκετική διοργάνωση
#1547
Ο Ολυμπιακός κατάφερε να περάσει από την έδρα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, επικρατώντας με 79-84 με τον Βασίλη Σπανούλη να κάνει λόγο για την πιο σημαντική νίκη.

Εκεί που δεν το περίμενε κανένας, ο Ολυμπιακός έκανε την καλύτερη του φετινή εμφάνιση και πέρασε από τη Μόσχα, με 79-84, επικρατώντας της πολύ πιο ακριβής και πολύ πιο ποιοτικής ΤΣΣΚΑ. «Όλοι βοήθησαν και έδωσαν το μάξιμουμ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Τσέρι, για την προσπάθειά του και την άμυνά του, στον Πάντερ και τον Πολ, που έπαιξαν με ενέργεια. Είναι νέοι στην ομάδα, προσπάθησαν σκληρά και έπαιξαν εξαιρετικό μπάσκετ. Δεν μας νοιάζει ποιος σκοράρει ή ποιος παίζει καλά. Όλοι βοήθησαν και αυτή είναι μια ομαδική νίκη» δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης για το παιχνίδι.

Έχω ακόμα ενέργειαΒασίλης Σπανούλης
Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, έβαλε ένα κρίσιμο τρίποντο στο τέλος, διαμορφώνοντας το 72-79 κι έχοντας 8 πόντους, σε σχεδόν 19 λεπτά συμμετοχής και δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για την κατάσταση του, καθώς τον περασμένο Αύγουστο, έκλεισε τα 37. «Έχω ακόμα ενέργεια, δε σκέφτομαι την ηλικία μου. Θέλω να απολαμβάνω το μπάσκετ και νιώθω σαν παιδί στο παρκέ, βγαίνοντας για κάθε παιχνίδι. Παίζουμε ένα ομαδικό άθλημα. Είναι σημαντικό να δώσουν όλοι από κάτι, για να φτάσουμε σε μια μεγάλη νίκη, όπως αυτή. Ο κόουτς είχε ένα εξαιρετικό πλάνο, το οποίο ακολουθήσαμε. Αυτή είναι η πιο σημαντική φετινή μας νίκη» ανέφερε ο Σπανούλης.
Advertisement

Ασφαλεια απο 7€ τον μηνα / Εως 12 ατοκες δοσεις