Ενότητα με νέα, ειδήσεις και αναρτήσεις για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό
#336
Έχοντας αποκτήσει σαφέστατο προβάδισμα, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, θέλοντας να τελειώσει την πρόκριση.

Το σύνολο του Μαρίνου Ουζουνίδη κέρδισε με 2-0 στον πρώτο αγώνα στη Λεωφόρο και πλέον αυτό που θέλει, είναι να «τσεκάρει» τη θέση του στο μεγάλο τελικό του Κυπέλλου.

Για να το καταφέρει αυτό, θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρός και στην Τούμπα, όπως σημείωσε στο πλαίσιο δηλώσεων του ο Μάρκους Μπεργκ.

«Θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε, έχοντας αυτό το πράγμα στο μυαλό μας. Θα είναι πολύ δύσκολο ματς. Δεν έχουμε καμία αμφιβολία για το τι μπορούμε να κάνουμε ως ομάδα. Ξέρουμε καλά τι μπορούμε να κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Θα πάμε στην Τούμπα με αυτοπεποίθηση και σεβασμό στον αντίπαλο, αλλά έχοντας στο μυαλό μας μόνο ότι πρέπει να κερδίσουμε», ανέφερε αρχικά ο Σουηδός άσος.

«Πρέπει να παίξουμε σταθερά, όπως κάναμε στα τελευταία παιχνίδια μας, στο εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ και γενικά στα ντέρμπι. Ξέρουμε τι θα συναντήσουμε, ξέρουμε ότι ο αντίπαλος μας πρέπει να σκοράρει, αλλά και εμείς θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα έχουμε. Θα ήταν καλό για την ομάδα να παίξει ο Ζέκα, αλλά πλέον θα πρέπει να περιμένουμε και θα δούμε», κατέληξε.
Advertisement

Ασφαλεια απο 7€ τον μηνα / Εως 12 ατοκες δοσεις