Όλα τα νέα και οι αναρτήσεις για τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό
#928
Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει αύριο το βράδυ στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Μπαρτσελόνα, σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Οι «κόκκινοι» δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση μετά την ήττα με 1-0 στο ντέρμπι από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο η προσοχή τους τώρα είναι στραμμένη στο αυριανό ματς, με τον Αλμπέρτο Μποτία να τονίζει πως η ομάδα του θα πρέπει να αντιμετωπίσει μεγάλη προσοχή όλη την Μπαρτσελόνα και να μην επικεντρωθεί αποκλειστικά στον Λιονέλ Μέσι.

«Μας ενδιαφέρει το πρωτάθλημα περισσότερο από το Champions League γιατί είμαστε μακριά από την 1η θέση και στο ντέρμπι αυτό ήταν η προσοχή μας τις τελευταίες μέρες. Εδώ ο κόσμος ζει πολύ έντονα το ποδόσφαιρο. Το επίπεδο δεν είναι ίδιο όπως στην Ισπανία, αλλά σε όλες τις χώρες υπάρχουν κάποιες ομάδες που είναι πιο ιστορικές και ισχυρές από τις άλλες. Κάτι τέτοιο ισχύει και στην Ελλάδα, αλλά δεν θέλω να βάλω ταμπέλες», ανέφερε αρχικά ο άσος του Ολυμπιακού.
«Τον Μέσι, τον ήξερα από πριν, δεν με εξέπληξε καθόλου ό,τι έκανε στην πρώτη ομάδα. Τον έβλεπα να παίζει με τις μικρές ομάδες και δεν είχα αμφιβολία πως θα γίνει παγκόσμιας κλάσης παίκτης. Από την άλλη ο Βαλβέρδε έκανε σπουδαία δουλειά και ο κόσμος ακόμη και τώρα τον εκτιμά πολύ. Έφερε αποτελέσματα και άφησε μια πολύ καλή γεύση. Μπορεί να είναι διαφορετικό το αυριανό ματς από το πρώτο. Παίζουμε μπροστά στο κοινό μας και εκεί παίζουμε πάντα με μεγαλύτερη ένταση κι έχουμε μεγάλο κίνητρο αντιμετωπίζοντας μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμο. Ο Μέσι είναι φανταστικός παίκτης, αλλά δεν πρέπει να επικεντρωθούμε μόνο πάνω του, γιατί περιβάλλεται από πρώτης ποιότητας παίκτες. Σκεφτόμαστε πώς θα σταματήσουμε την Μπαρτσελόνα, όχι τον Μέσι», κατέληξε.
Advertisement

Ασφαλεια απο 7€ τον μηνα / Εως 12 ατοκες δοσεις