Όλες οι συζητήσεις για το πάμε στοίχημα και τον Τζόγο
#1764
Ντορτμουντ — Σαλκε προγνωστικα Μπουντεσλίγκα: Σε κάθε περίπτωση, αυτή μία πολύ σκληρή εποχή για προγνωστικά και προτάσεις, η μεγάλη αποχή τα έχει μηδενίσει όλα. Θα πάμε επιφυλακτικά. Επιπλέον οι άδειες κερκίδες δεν βοηθούν τις ομάδες να βρουν ρυθμό. Όσον αφορά το σημερινό ντέρμπι, νομίζω παραδοσιακά, έχει γκολ και συγκινήσεις και θα προτείνω τα γκολ, το over 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,67 στις νομιμες στοιχηματικες εταιριες, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)
Λειψια — Φραιμπουργκ προγνωστικα Μπουντεσλίγκα: Παρότι δεν έχουν φόρμα οι δύο ομάδες, σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να ήμουν στην θέση της Φραϊμπουργκ. Πηγαίνει σε μία δύσκολη έδρα, με τους παίκτες της Λειψία να είναι ξεκούραστοι και θα έχουν πολύ δύσκολο έργο. Περιμένω, οι Ταύροι να εκμεταλλευτούν την έδρας τους και να κερδίσουν. Θα ποντάρω στον άσσο σε συνδυασμό με το over 1,5 σε απόδοση 1,50 στις νομιμες στοιχηματικες εταιριες

Χοφενχαιμ — Χερτα προγνωστικα Μπουντεσλίγκα: Δεν υπάρχει φόρμα κάτι που κάνει πολύ δύσκολα τα πράγματα σε κάθε περίπτωση. Αναμένω να μην έχουν ακόμα φυσική κατάσταση και περιμένω οι δύο ομάδες να είναι πολύ επιφυλακτικές και να μην πάρουν ιδιαίτερα ρίσκα. Θα ρισκάρω και θα πάω με τα λίγα γκολ, το under 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 2,05 στις νομιμες στοιχηματικες εταιριες, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)
Advertisement

Ασφαλεια απο 7€ τον μηνα / Εως 12 ατοκες δοσεις