Όλες οι συζητήσεις για το πάμε στοίχημα και τον Τζόγο
#1107
Στοίχημα Μουντιάλ Κολομβία – Ιαπωνία: Περίεργη αναμέτρηση, σε έναν αμφίρροπο όμιλο, κάθε νίκη ή βαθμός είναι σημαντικός, αναμένω πολύ κλειστό ματς με λίγα γκολ και φάσεις, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,53 στις εταιριες στοιχηματος, αν ξεφύγει από το 0-0 και σκοράρει η Κολομβία για έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη, ο άσσος είναι σε απόδοση 1,75 στην ίδια στοιχηματική εταιρία.

Στοίχημα Μουντιάλ Πολωνία – Σενεγάλη: Αναμένω μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες, με προοπτικές πρόκρισης. Δεν έχω εμπιστοσύνη στην Πολωνία, δεν έχει δείξει κάτι σημαντικό, θα ρισκάρω και θα προτείνω το Χ2 της Σενεγάλης με απόδοση 1,65 στις εταιριες στοιχηματος. Επίσης, οι δύο ομάδες είναι λίγο “αφελείς” έτσι μπορεί να γίνει ένα ανοικτό ματς με γκολ εκατέρωθεν, το γκολ γκολ είναι σε απόδοση 2,05.

Στοίχημα Μουντιάλ Ρωσία – Αίγυπτος: Η Ρωσία εκμεταλλεύτηκε την αφέλεια της Σαουδικής Αραβίας και πήρε σημαντική νίκη, η Αίγυπτος έδειξε καλά αμυντικά στοιχεία και σήμερα περιμένω, ένα πολύ κλειστό ματς με λίγα γκολ και λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Θα ποντάρω στα λίγα γκολ, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,50 στις εταιριες στοιχηματος
Advertisement

Ασφαλεια απο 7€ τον μηνα / Εως 12 ατοκες δοσεις