Όλες οι συζητήσεις για το πάμε στοίχημα και τον Τζόγο
#1108
Προγνωστικά Μουντιάλ Ιραν – Ισπανία: Δεν έδειξε καλά στοιχεία το Ιραν, δεν την ποιότητα να αντισταθεί στην Ισπανία, που ήταν κατά διαστήματα στην πρεμιέρα εντυπωσιακή, δεν έχει περιθώρια για απώλειες η Ισπανία, αναμένω να κερδίσει εύκολα και με γκολ, το διπλό σε συνδυασμό με το over 2,5 είναι σε απόδοση 1,88 στις εταιρειες στοιχηματος. Το διπλό από το ημίχρονο είναι σε απόδοση 1,62, ενώ να σκοράρει ο Ράμος σε απόδοση 4,15 στην ίδια στοιχηματική εταιρία.

Προγνωστικά Μουντιάλ Πορτογαλία – Μαρόκο: Απογοητευτικό το Μαρόκο στην πρεμιέρα, δεν βλέπω να αλλάζει δραματικά, η Πορτογαλία έχει την ποιότητα, έστω και δύσκολα να πάρει την νίκη, ο άσσος είναι σε απόδοση 1,70 στις εταιρειες στοιχηματος. Σημαντική τύχη έχει ο συνδυασμός άσσου και under 3,5 σε απόδοση 2,10. Να σκοράρει ο Κριστάνο Ρονάλντο βρίσκεται σε απόδοση 1,85, ενώ να σκοράρει πρώτος σε απόδοση 3,20.

Προγνωστικά Μουντιάλ Ουρουγουάη – Σαουδική Αραβία: Η Ουρουγουάη, είναι σκληροτράχηλη ομάδα και αν είναι εύστοχοι Καβάνι και Σουάρες μπορεί αν εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες της Σαουδικής Αραβίας και να πάρει την νίκη-πρόκριση, ο άσσος σε συνδυασμό με το over 2,5 είναι σε απόδοση 1,70 στις εταιρειες στοιχηματος. Πολύ χαμηλές αποδόσεις να σκοράρουν Σουάρες και Καβάνι, ίσως υπάρχει αξία να σκοράρει κάποιος από τους δύο πρώτος.
Advertisement

Ασφαλεια απο 7€ τον μηνα / Εως 12 ατοκες δοσεις